Bij u thuis

Heeft u een donker hoekje dat wel wat fleur kan gebruiken? Geniet u ook zo van boeketten en vindt u het jammer dat ze zo snel ‘op ‘zijn? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden die Witbol Flowers u biedt. Ook voor uw tweede huis een ideale oplossing.

• Irene komt op afspraak bij u thuis met een mand vol bloemen in alle kleuren en modellen. Zo kunt u rustig ter plaatse bekijken wat de mooiste bloemen zijn voor die plek. Wat past het beste bij de vloerbedekking, de gordijnen, het schilderij, kortom bij u!

• Irene gebruikt uw eigen vaas, of levert prachtige vazen waar het stuk in opgemaakt wordt. Haar mooie vazen van dik glas zijn inmiddels een begrip en heel geliefd!

• Op afstand kunt u communiceren met foto’s, of stukjes stof die u opstuurt.

• Natuurlijk kunt u ook losse planten en bloemen kopen. Zo kunt u zelf eindeloos variëren en zelf een boeket samenstellen, al dan niet gecombineerd met groen uit de tuin.

Tip: Als u een boeket krijgt, zit daar vaak veel groen in. Is het boeket op, maar blad nog fris? Zet er een paar zijden bloemen bij en u heeft een maand lang plezier van uw boeket!

 

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en tips die Irene voor u heeft?